Om os

 

Lidt om hvem vi er og hvad vi står for

Vi er et lille team af passionerede mennesker med vidt forskellige baggrunde og uddannelser. Vi arbejder  alle udfra et fælles ønske om at styrke forståelsen af, hvad sundhed og det gode liv egentlig er. Medierne bombardere os med nye sundhedsbudskaber – nogle af dem er fornuftige mens andre er forbigående trends, hvor vi savner evidens for om de er lige så sunde som de giver sig ud for. Det er vigtigt vi passer på vores sundhed og netop derfor føler vi et ansvar for at trække i retningen af en sober sundhedsdebat med fokus på både krop og sjæl – altså det hele menneske.

 

Derfor kommer vi ud med vores sunde og fornuftige budskaber via de sociale medier, i vores blad sund-forskning, som udkommer 6 gange årligt, via deltagelse ved messer, med vores sundhedskonsulenter som kommer ud i helsekost butikkerne, i Sundhedshåndbogen og frem for alt Institut for Biologisk Medicin, hvor vi uddanner biopater/naturopather ibm.

Du kan læse mere om skolen og uddannelserne her

 

Det er vores filosofi at hvert menneske er unikt og derfor er det afgørende, at det får frihed og rum til at udfolde sig og blive den bedste og sundeste version af sig selv.

 

Du er også velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvem vi er og hvad vi kan tilbyde dig her;

 

DOThouse Mediagroup ApS
Carl Jacobsens Vej 20, 2.sal
2500 Valby
Tlf: 22794414
info(@)sund-forskning.dk

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this