Særligt for trossamfund

 

Kære trossamfund


Velkommen til Sundhedshåndbogens hjemmeside, hvor vi vil fokusere på det som binder os sammen som mennesker. Hjemmesiden er tænkt som en platform, hvor vi løbende deler sunde budskaber om forskning, livsstil, ernæring, motion, meditation og meget andet.

 

I forbindelse med vores arbejde på bogen, har vi rakt hånden ud til mange af de godkendte trossamfund i Danmark og givet dem mulighed for at fortælle, hvordan deres religion forstår sundhed og sygdom i bred forstand. Vi ønsker at bygge bro mellem mennesker og medvirke til en åben debat om, hvad det gode liv egentlig er og hvordan vi kan opnå dét med enkle ændringer i hverdagen.

 

9 trossamfund har valgt at åbne op for deres religions holdning til sundhed og sygdom i bogen. Men, vi håber flere trosretninger vil deltage aktivt i debatten her på hjemmesiden. Hvis I ønsker at bidrage er I meget velkomne til at skrive til os via denne kontaktform eller til info(@)sundhedshaandbogen.dk

 

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this